Get Adobe Flash player

Teste Psihologice

  
Crezi că suferi de anxietate, depresie sau atacuri de panică? Eşti la început de drum si vrei sa afli ce profesie ţi se potriveste? Sau poate vrei să afli dacă te potriveşti cu partenerul/partenera? Eşti curios cum te văd cei din jurul tău? 

Sau poate doar vrei să te amuzi şi să-ţi petreci cateva minute cu ceva interesant.

Pentru toate astea ţi-am pregătit pe această pagină o gamă variată de teste psihologice. Vor fi grupate pe tematici pentru aţi fi mai uşor să navighezi printre ele.

Fiecare test are şi o interpretare a răspunsurilor tale.

Încearcă-le şi vezi ce iese.


Teste de Personalitate:

Înţelegerea personalităţii este esenţială pentru motivaţie. Oamenii sunt diferiţi şi prin urmare au puncte forte şi necesităţi diferite. Cu cât cunoşti mai multe despre personalitatea ta şi a celor din jur, cu atât vei reuşi să afli mai multe despre modul în care ceilalţi te percep, precum şi modul în care reacţionează la personalitatea şi stilul tău. Testele de personalitate te ajută să te explorezi obiectiv şi să te descoperi mai bine.

    Află ce cred ceilalţi despre tine (10 întrebări, timp estimat: 5 min.)

Testul îţi oferă ocazia de a te vedea prin ochii celorlalţi şi de a descoperi felul în care te apreciază (sau nu) oamenii din imediata ta apropiere. Este un test utilizat în mod obişnuit de departamentul de resurse umane al multor companii. Conţine doar zece întrebări simple aşa că nu mai sta pe gânduri. Dă repede click şi vezi ce iese.

Începe testul AICI ...nu e finalizat, încă e în lucru partea cu rezultatele


Teste de Aptitudini:

Aceste teste măsoară atât potenţialul unei persoane de a executa o anumită sarcină, cât şi abilităţile şi deprinderile practice pentru executarea unor activităţi. Fă-ţi testele şi află ce talente sau aptitudini ai.

    Testează-ţi capacitatea de concentrare (10 întrebări, timp estimat: 5 min.) ...va apărea zilele următoare 


Teste pentru Orientarea în Carieră:

Aceste teste îţi descoperă motivaţiile tale şi potenţialul personal şi, în funcţie de acestea, îţi recomandă cele mai potrivite joburi pentru tine. O vizită la un specialist este totuşi recomandabilă dacă problema te preocupă în mod serios.

    Test de interes profesional (32 întrebări, timp estimat: 10-15 min.) ...e pe drum

    Test de orientare în carieră (9 întrebări, timp estimat: 5 min.) ...idem


Teste de Compatibilitate în Cuplu:

Toată lumea îţi dă sfaturi privind relaţia ta. E timpul să găseşti singur răspunsurile. I-a vezi ce afli din testele de mai jos.

    Testează-ţi relaţia (10 întrebări, timp estimat: 5 min.) ...în curând


Teste de Autodiagnostic:

Aceste teste te ajută să descoperi (sau să realizezi) dacă psihicul tău suferă în vreun fel. Reţine totuşi ca ele nu înlocuiesc medicul sau psihologul. Testele iţi dau un indiciu însă o vizită la un specialist te poate ajuta.

    Test pentru depresie (18 întrebări, timp estimat: 10 min.) ...tot pe drum

    Test de diagnostic pentru autism (Testul M-CHAT) (23 întrebări, timp estimat: 10 min.) ...şi acesta la fel

daca ai fost multumit spune si altora. scrie o recenzie pe paginile de mai jos.